Sabtu

LANTAI KAYU BERLAMINA

Kami merupakan pakar dalam bidang pemasangan lantai rumah berlamina. Konsept kami adalah dengan mengutamakan mutu perkhidmatan yang berkualiti tinggi dan cepat serta memberikan banyak pilihan jenama kayu berlamina dipasaran. Ini memberikan anda lebih banyak pilihan warna, bentuk dan pelbagai jenis lantai kayu berlamina.

Kami adalah pilihan ideal untuk sistem siapan lantai yang selesa, lasak dengan pelbagai jenis pilihan jenama. Bagi yang mempunyai bajet ubahsuai dan menghias rumah sudah menjadi kemestian di negara ini. Suasana keanggunan kayu asli menjadi trend yang popular masa kini. Kaedah pemasangan terapong (floating) yang boleh dipasang di atas mana-mana permukaan lantai tidak memerlukan penukaran lantai sedia ada, ini menjimatkan masa dan kos pengubahsuaian rumah anda.

Kami juga menyediakan perkhidmatan pemasangan papan lantai berlamina di sekitar kawasan Pantai Timur khusus di Terengganu dan Pahang. Sesi mengukur dan pengiraan bajet adalah percuma.

UNTUK PERTANYAAN SILA HUBUNGI:
AINAMIRAH ENTERPRIE
013-6345434 (Shamsul - Temerloh)
013-9832542 (Din - Dungun)

3 ulasan:

 1. Assalamualaikum..
  En. Din harga lantai lamina sekaki berapa ringgit? saya tinggal di dungun dan tengah survey lantai ni.

  Hasyimah

  BalasPadam
 2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 3. Terima kasih Hasyimah kerana mengunjungi blog ini. Untuk mengetahui harganya, Hasyimah boleh menghubungi saya di talian 0139832542 dan saya boleh membuat pengiraan untuk ruang yang dikehendaki dengan kadar percuma... Tq

  BalasPadam